Fredagsmys & Fredagsfrågor

Vem är du? Jag är en fru, 4barnsmamma,mormor men jag är oxå en stark kvinna med sisådär självförtroende. 
Vad gör du med livet? Fyller dagarna med massor med minnen tillsammans med familjen. 
Har du en femårsplan? Nje, planerar inte så långt, man får se hur framtiden ser ut. 
Vad är lycka? De små detaljerna i livet som berör i sitt inre. Tex de små gesterna som man ler lite extra 
Vad guidar dig genom livet? Min familj, vår gemensamma planeringar. 

Vi tog oss ut i det vackra vädret, hamnade på vår fina outlet. Tyra älskar lekhörnan, hon fick leka en stund innan vi gick in i bokhandeln för att handla en ny målarbok & såpbubblor. 

När det är fint väder så måste man ju fika, få en glass av mamma. Satt en stund innan vi gick hemåt & blåste bubblor ute i det fina vädret. 

Sen gick vi in för att laga lite mat, Tyra ritar & ser på the swedish family igen. Jag tar det lugnt i soffan & inväntar riset som kokar nu i vår riskokare. 

Är ju så fint väder ute men ibland kan man få för mycket av det goda. Man blir lite trött av vädret/friska luften även om man vill bli piggare av vädret, så vi är inne & tar det lugnt. 

Hade varit skönt med en "tantvila" men att försöka få en 6 åring att vila är superduper svårt, hon har energi för oss båda men hon är go & låter mig vara i soffan & mysa. Hon kommer & kryper upp ibland för att gosa med mamma. 

Kommentarer

 1. mysigt med sol och såpbubblor. lätt att känna sig lycklig.

  SvaraRadera
 2. Så underbart med att äntligen se solen igen!

  SvaraRadera
 3. solen och ljuset har jag väntat väldigt på. men vårluften gör en lite trött. lite planering framåt har jag allt. familjen är så klart det allra viktigaste

  SvaraRadera
 4. Så härligt med sol, vår och glass! Våren är längre hunnen hos er. Roligt att läsa andras svar kring Fem en fredag och även hitta nya bloggar!

  SvaraRadera
 5. Härligt med vår och sol. Så fina svar du ger på veckans frågor, att fylla livet med fina minnen och att se att lycka är alla små detaljer.
  Ha en fin helg

  it_is/Anette https://nouw.com/itismadeby

  SvaraRadera
 6. Visst är nära och kära, familjen, något som gör livet värt att leva. Vi är alla olika, men närhet behöver vi, annars går vi sönder. Det såg mysigt ut i vårsolen, härligt när barnen kan vistas utomhus igen utan att klä sig i fjorton lager kläder.

  SvaraRadera
 7. Jag längtar tills man får hänga in vinterkläderna i garderoben

  SvaraRadera

Skicka en kommentar