Fredagsfrågor och myser

Fredagsfrågor hos Elsamatilda
Vad har du haft för mycket av i livet på sistone?  Längtan! Längtan efter att få flytta in i vår nya lägenhet! 
Vad var droppen som senast fick bägaren att rinna över? Oj, blev irriterad att min inplanerade semester blev knasig. 
Hur hanterar du en stressad känsla? Stannar upp och andas 
Vad går på sparlåga just nu? Energin, nä men är ofta trött på kvällarna efter jobbet. 
Hur tar du hand om dig själv? Ja du. Jag läser, vilar, har lite spa hemma ibland. 

Fredagsmys med världens bästa Tyra! Pappan är på sommarfest med jobbet, får se när han kommer hem. Hoppas att det inte blir för sent då vi ska på äventyr i morgon. 

Vi ska åka till Kalmar för att handla lite, kanske gå på loppis med. Vi ska låna svärfars bil dit, så vi kan inte tokschoppa heller. 

Ska ändå bli mysigt att komma iväg som familj och göra någonting tillsammans, bara vi. Det var länge sedan vi gjorde det. 

Njuter av sommarvädret och jobbar på som vanligt på cafet. 

Kommentarer

  1. trevligt med familjeutflykt. och spännande att flytta. jag är också ovanligt trött utan att direkt göra så mycket mera än att njuta av att vara ute mycket i solen och ljuset. ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Vilka vackra sommarbilder du visar, förstår din längtan om ni ska flytta snart. Samtidigt är det inte det roligaste att packa ihop sitt bohag, desto roligare att packa upp. De flesta som är i arbetslivet är nog slitna så här års efter en lång dyster och mörk vinter. Trevlig helg med mysig familjeutflykt

    SvaraRadera
  3. Så härliga bilder du visar! Så spännande med flytten. Tiden kommer gå så fort, snart är det dags för flytt. Vilka trevliga planer ni har. Hoppas det blev som ni tänkt er.

    SvaraRadera
  4. Skoj att läsa dina svar på veckans Fem en fredag Längtan är inte det roligaste att känna men så härligt när man väl är där.
    Ha en fin söndag

    (https://nouw.com/itismadeby)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg